RING PÅ: +45 23 641 960

MAN-FRE 08.00 - 17.00

Hvem er vi?

Promatic ApS har mere end 35 års erfaring indenfor den rustfri branche.

Vi designer, fremstiller og installerer produktionsanlæg især til brug ved kødforædling til slagteri- samt mejerisektoren. Desuden har vi erfaring med løsninger til bl.a. fjerkræbranchen og andre fødevarer generelt. Vi er specialiseret indenfor kundetilpassede løsninger, hvor slutbruger aktivt medvirker i hele processen fra idéplan til endelig implemetering af anlæggene. Promatic A/S lægger vægt på værdier, der sikrer et højt niveau af kvalitet samt rettidig levering. Kontakt os for en uforpligtende snak – vi har også løsningen til netop din virksomhed.

Produkter

Virksomhedens produkter spænder over en bred portefølje fra f.eks. fuldautomatiske procesanlæg, specialmaskiner samt alle former for transportbaner. Vi har stor ekpertise indenfor fuld- og halvautomatiske posefyldere til kød og ost, skæremaskiner til mejerisektoren, lifte, kummetippere, transportører, etc. Desuden har vi en stor reservedelsproduktion.

Underleverandører

Promatic ApS benytter sig bl.a. af underleverandører i vores nærområde, hvilket sikrer en hurtig leveringstid samt løbende opfølgning på såvel kvalitet som udvikling af materiale anvendelse, udformning, etc. Promatic ApS garanterer at vores underleverandører lever op til de højeste kvalitetskrav indenfor branchen. Vi anvender kun komponenter fra anerkendte leverandører i branchen såsom f.eks. SKF, SMC, Festo, Siemens, Ammeraal Beltech, IntraLox, Siegling, SEW, InterRoll for at nævne nogle få. Dette er med til at sikre, at de produkter vi leverer altid fungerer optimalt.

Du kan hente vores flyer her